Apple Watch Series 8 nakonec asi nebude obsahovat funkci měření tělesné teploty

V roce 2021, než se Apple dostal k oficiálnímu představení Apple Watch Series 7, kolovaly zvěsti, že společnost zahrne do chytrých hodinek funkci měření tělesné teploty. Ta se však nakonec neprosadila. A jak tomu bude letos u Apple Watch Series 8?

Není překvapením, že se objevily nějaké zvěsti, které naznačovaly, že společnost Apple do letošního modelu chytrých hodinek zahrne funkci sledování tělesné teploty. Tuto informaci podpořili i někteří pozoruhodní jedinci, včetně analytika Ming-Chi Kuo. Ovšem podle nové zprávy to tak zřejmě nakonec nebude.

Mark Gurman z magazínu Bloomberg, který nedávno psal pro svůj newsletter s názvem „Power On“, se snažil osvětlit nadcházející zdravotní funkce pro nejnovější chytré hodinky. Kromě schopnosti měřit tělesnou teplotu uživatele se také říká, že Apple Watch Series 8 můžou obsahovat funkce, jako jsou senzory krevního tlaku a cukru v krvi.

Gurman ovšem sdělil, že bychom tyto funkce neměli očekávat u nejbližších modelů Apple Watch:

Funkce sledování tělesné teploty byla v plánu na letošní rok, ovšem klábosení o ní se v poslední době zpomalilo. Funkce sledování krevního tlaku bude opožděna nejméně o dva až tři roky, přičemž bych se nedivil, kdyby monitorování glukózy přišlo až později v druhé polovině dekády.

Cílem společnosti Apple měřit tělesnou teplotu není pouze pro Apple Watch, jak podle informací vyplývá. Více než několikrát se spekulovalo, že Apple plánuje přidat tuto funkci také do AirPods. Musíme si však počkat a uvidíme, jak to celé dopadne.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *