Instagram testuje sdílení delších videí ve svých stories

Brzy budete moci sdílet videa na Instagram stories o délce až 60 vteřin, čímž se zbavíme současného 15ti vteřinového omezení.

Konzultant pro sociální sítě Matt Navarra sdělil skrze svůj Twitter účet, že se tureckému uživateli zobrazila úvodní stránka aplikace, která ho informovala, že nyní může sdílet videa dlouhá až 60 vteřin. „Objevte delší stories,“ je v oznámení. „Videa až 60 vteřin dlouhá již nebudou segmentována.“

Pokud se ve vaší aplikaci Instagram nezobrazila stejná zpráva na úvodní obrazovce, nejste do tohoto testu zahrnuti. V momentě, kdy se tato funkce rozšíří na všechny uživatele, budete konečně moci nahrát videa dlouhá až jednu minutu, aniž by byla rozdělena do několika stories.

Nová funkce je v současné době testována pouze u malého počtu uživatelů.

Neexistuje žádná záruka, že bude tato funkce k dispozici všem uživatelům. Instagram by mohl tuto funkci zpozdit nebo v konečném důsledku zrušit v případě negativní zpětné vazby od uživatelů. Ovšem to se pravděpodobně nestane, protože hlavní rivalové Instagramu, TikTok a Snapchat, také umožňují videa delší než 15 vteřin ve svých vlastních stories.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *