Nejnovější originální podcast společnosti Apple „Wild Things: Siegfried & Roy“ bude mít premiéru 12. ledna 2022

Apple je již dlouhou dobu lídrem v oblasti podcastů. Ovšem tato „pohodlná“ pozice byla způsobena skutečností, že aplikace společnosti byla nejlepším a nejjednodušším způsobem, jak vyhledat a poslouchat podcasty, a nikoli kvůli její exkluzivitě. Apple se to ale snaží změnit, a to větším nátlakem na kvalitu originálních nabídek podcastů pod společností.

A nyní přichází společnost s novým originálním podcastem. Poprvé jsme o tomto konkrétním Apple Original podcastu slyšeli již v dubnu tohoto roku. Tehdy jsme se dozvěděli, že Apple zakoupil podcast, který se bude výhradně zaměřovat na „ikony popkultury“ Siegfrieda a Roye. Přičemž podcast se ponoří do hloubky, aby se podíval právě na tuto dvojici kontroverzních kouzelníků.

Společnost Apple ve čtvrtek oznámila, že je k dispozici nová upoutávka na nadcházející podcast, ale hlavně, že první dvě epizody osmidílné série budou mít premiéru na Apple Podcasts ve středu 12. ledna 2022. Každá nová epizoda pak bude k dispozici následující středu.

Během téměř půl století odehráli Siegfried & Roy 30 000 vystoupení pro miliony lidí. Přestože byli iluzionisté německého původu a ikony popkultury velmi slavní, mnoho z jejich soukromého života, výstředních veřejných osobností a tragické závěrečné show zůstalo zahaleno tajemstvím… až doteď. Filmař a investigativní novinář Steven Leckart, oceněný cenou Emmy, jde za sametovou oponu, aby odhalil šokující momenty, překvapivé detaily a skryté pravdy o dvou mužích, kteří byli obdivování miliony fanoušků, osočováni médii, kritizováni zastánci dobrých životních podmínek zvířat a nekonečně prověřováni veřejností.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *