Apple TV+ thrillerový seriál „Suspicion“ s Umou Thurman v hlavní roli stanovil datum premiéry na 4. února 2022

Zprávy o nadcházejícím thrillerovém seriálu Suspicion se poprvé objevily v březnu minulého roku. V té době jsme zjistili, že Uma Thurman byla zvolena pro hlavní roli. Dozvěděli jsme se něco o dějové linii, ovšem jinak jsme žádné detailní informace nezískali.

A samozřejmě, jak je typické, nebyla ani zmínka o tom, kdy bychom tento nový seriál mohli začít sledovat. A nyní, téměř po dvou letech, konečně známe odpověď. Apple TV+ ve středu oznámila, že thrillerová série Suspicion bude mít světovou premiéru v pátek 4. února 2022.

Podle oznámení bude v první sezóně celkem osm epizod. Z toho se diváci budou moci podívat 4. února na dvě epizody, přičemž nové epizody dorazí každý následující pátek až do ukončení první sezóny.

A takto je nový seriál, který zahrnuje únos syna podnikatelky, popsán:

Když je z newyorského hotelu unesen syn významné americké podnikatelky, podezření rychle padne na čtyři zdánlivě obyčejné britské občany, kteří byli v hotelu oné noci. Když se ocitnou v transatlantickém závodě koček a myší, aby se vyhnuli spojeným silám Národní kriminální agentury a FBI, aby dokázali svou nevinu, je zřejmé, že ne každému lze věřit. Kdo skutečně stojí za záhadným únosem a kdo se provinil pouze tím, že byl ve špatnou dobu na nesprávném místě?

Seznam herců zahrnuje: Kunala Nayyara, Elyese Gabela, Georginu Campbell, Toma Rhys-Harriese, Angela Coulbyho a Noaha Emmericha. Sérii řídí Rob Williams, nominovaný na cenu BAFTA, který je také výkonným producentem.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *