První originální ruskojazyčná show Apple TV+ je thrillerová série „Container“

Apple TV+ si najala svou první originální ruskou produkci, thrillerovou sérii s názvem „Container“ s předplatitelskou službou pro streamování pořadů START.

Jak poznamenal magazín Variety, v seriálu hraje Oksana Akinshina spolu s ruskými hvězdami Filippem Yankovskiyem, Marusyou Fominou a Artem Bystrovem. Thrillerová série měla premiéru v Rusku a SNS na platformě START již v září 2021. Na Apple TV+ se má objevit na jaře 2022.

Seriál, popsán jako „odvážný“ a „neochvějný“, sleduje Akinshinu hrát Sashu, náhradní matku skrývající nebezpečné tajemství, která se neochotně ocitá v luxusním domě bohaté rodiny, jejíž dítě porodí. Jak Sasha proplouvá privilegiem a politikou superboháčů, hrozí, že se její i jejich tajemství prozradí.

Seriál „Container“ se zrodil z první cizojazyčné produkční smlouvy, kterou Apple nedávno podepsal s produkční firmou AR Content se sídlem v Los Angeles. Podle dohody připadá platformě Apple TV+ několik ruskojazyčných a vícejazyčných pořadů.

Apple investuje do těchto pořadů, aby vyhověl ruskému zákonu, který nařizuje, že jakákoli zahraniční streamovací platforma by neměla překročit 20 % podílu na trhu místních video streamingových služeb.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *