Apple TV+ představil nový dětský seriál „Surfside Girls“

Apple TV+ již nabízí mnoho obsahu vhodného pro celou rodinu. A nyní do své knihovny přidává nový seriál s názvem „Surfside Girls“, který by měl být k dispozici v blízké budoucnosti.

V první sezóně bude 10 epizod. YaYa Gosselin a Miya Cech budou hrát Jade a Sam. Jedná se o dvě nejlepší kamarádky, které „se rozhodli zachránit své město“. Série zahrnuje duchy a pirátské lodě a mnoho dalšího. Služba Apple TV+ popsala seriál následovně:

Sam a Jade jsou naladěni trávit léto jízdou na vlnách a chytáním slunečních paprsků. Tedy dokud nepotkají ducha. Dívky se po hlavě ponoří do tajemství o pirátské lodi a prokletém pokladu, který údajně leží pod milovaným útesem Surfside Danger Point. Po setkání s pirátským duchem jménem Remi mu chce Sam pomoci prolomit kletbu, zatímco Jade je odhodlána najít vědecké vysvětlení existence duchů. K vyřešení záhady budou Sam a Jade muset spojit své velmi odlišné přístupy logiky a představivosti. Společně jsou odhodláni propojit stopy, vyřešit záhadu a zachránit Surfside… a možná na cestě pomohou několika pirátským duchům.

Chan je showrunner nové série, kterou bude také psát a produkovat.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *