Vražedně-mysteriózní komedie Apple TV+ „The Afterparty“ bude mít premiéru 28. ledna 2022

V červnu loňského roku jsme se doslechli, že Phil Lord a Chris Miller pracují na nové komedii se záhadnou vraždou, a že se brzy objeví na Apple TV+. Poslední dva roky byly ovšem velmi skalnaté. Což znamenalo, že další čekání bylo nevyhnutelné. Ovšem to je téměř u konce, protože jsme se konečně dozvěděli datum oficiální premiéry.

Apple potvrdil, že The Afterparty bude debutovat na streamovací službě Apple TV+ někdy v lednu příštího roku. Spolu s oznámením také zveřejnil první oficiální ukázku, která nám dává ochutnávku toho, na co se můžeme těšit. A dnes nám nejnovější zprávy říkají, že seriál bude mít premiéru 28. ledna 2022.

V první sezóně je osm epizod. Apple TV+ bude mít 28. ledna premiéru hned tří epizod. Další epizody budou k dispozici na streamovací službě každý následující pátek.

V seriálu mimo jiné účinkují Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoë Chao, Ike Barinholtz, Ben Schwartz, Ilana Glazer, Jamie Demetriou, Dave Franco a John Early.

The Afterparty je vražedně-mysteriózní komedie odehrávající se na afterparty srazu střední školy. Každá z osmi epizod bude obsahovat převyprávění téže noci vyprávěné z pohledu jiné postavy, přičemž každá má svůj vlastní jedinečný vizuální formát a filmový žánr, který odpovídá osobnosti vypravěče.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *