Jonah Hill bude hrát Jerryho Garciu v nadcházejícím filmu „The Grateful Dead“ pro Apple TV+

Martin Scorsese, jeden z největších světových režisérů, již brzy přichází s filmem „Killers of the Flower Moon“. Svůj velký debut na Apple TV+ zažije v relativně blízké budoucnosti. Ovšem filmař se již zaměřil na další projekt, který se také se objeví na streamovací službě společnosti.

Vyplývá to ze zprávy magazínu Deadline, který uvádí, že Martin Scorsese bude režírovat film o kapele The Grateful Dead. V tomto filmu si zahraje Jonah Hill, jako kdo jiný, než Jerry Garcia. Film je zatím stále bez názvu, ovšem bude se jednat o životopisný film o kapele, a nejen o Garciovi. Martin Scorsese bude připravovaný film nejen režírovat, ale také produkovat, stejně jako Jonah Hill.

Larry Karaszewski a Scott Alexander píší scénář pro tento životopisný film. Pokud jde o další producenty, patří mezi ně Bernie Cahill, Bob Weir, Phil Lesh, Mickey Hart, Bill Kreutzmann, Trixie Garcia a Eric Eisner. A co víc, zpráva sdělila, že Apple má plná práva používat celý katalog písniček hudební skupiny, a to díky vedení kapely, které se podílí na produkci filmu.

Fanouškům Scorseseho tento projekt může znít povědomě. Režisér skutečně v roce 2017 natočil dokument o The Grateful Dead, který se jmenuje Long Strange Trip. To byl ovšem přímočarý dokument. Nyní se jedná o životopisný film, což znamená, že bude mít trochu více divadelního vzplanutí.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *