Spotify nyní testuje novou sekci Discover s vertikálními videi, která se nápadně podobá aplikaci TikTok

Spotify Discover, nová funkce testovaná v aplikaci pro iOS, poskytuje vertikální videa k procházení, která jsou popisována jako napodobenina stylu aplikace TikTok.

Nová funkce Spotify Discover, která se v současné době testuje, byla poprvé objevena Chrisem Messinou, který na svém Twitter účtu zveřejnil video s funkcí v akci.

Chris sdělil, že se funkce Discover zdá být „omezenou verzí“ zdroje hudebních videí ve stylu aplikace TikTok. Chris pro magazín TechCrunch uvedl, že lidé, kteří jsou zahrnuti do testu prostřednictvím sestavení TestFlight společnosti Spotify, se mohou dostat na novou funkci Discover klepnutím na novou ikonu na navigační liště ve spodní části aplikace Spotify.

Video je ve vertikální podobě podobně jako celoobrazovkové klipy na aplikaci TikTok, které nyní téměř všechny platformy kopírují, včetně Instagramu, YouTube, Snapchatu a dokonce i Netflixu.

Spotify potvrdilo magazínu TechCrunch, že v současné době testuje tuto novou funkci ve své aplikaci:

Ve Spotify běžně provádíme řadu testů ve snaze zlepšit zážitky pro naše uživatele. Některé z těchto testů dláždí cestu pro širší uživatelské zážitky a jiné slouží pouze k učení. V tuto chvíli nemáme žádné další zprávy, které bychom mohli sdílet.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *