iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max má displej Pro Motion, nový kamerový systém, větší baterii a další

Společnost Apple nazývá letošní iPhone 13 Pro svým vůbec největším „Pro“ iPhonem. Zařízení je vybaveno novým kamerovým systémem, vylepšeným displejem a větší baterií. Bude také k dispozici v několika krásných nových barvách, včetně horsky modré.

Jak je vidět na první pohled, nový iPhone 13 Pro vypadá velice podobně jako jeho předchůdce. Výřez obrazovky se zmenšil, ale design se z větší části zdá beze změny.

Jednou z nejpozoruhodnějších vylepšení v letošním modelu iPhone Pro je nový displej Pro Motion. Jedná se o OLED displej z řady Super Retina XDR a nabízí variabilní aktualizaci z 10Hz na 120Hz. To přinese vylepšení, jako je plynulejší posouvání obrazovky a animace/přechody iOS, toho budou moci využít vývojáři ve svých aplikacích a hrách. Displej je také více jasnější na slunečním světle.

iPhone 13 Pro je vybaven novým procesorem A15 Bionic, který je samozřejmě výkonnější a efektivnější než jakýkoli jeho předchůdce. Využívá technologii 5nanometrů a je vybaven 6jádrovým procesorem, 5jádrovým GPU a novým 16jádrovým Neural Engine. To vše znamená, že nový iPhone Pro je výkonnější než kdykoli předtím.

Zcela nový kamerový systém obsahuje 3 kamery: teleobjektiv, širokoúhlý a ultra široký objektiv. iPhone 13 nabídne 92% vylepšení pro záběry při slabém osvětlení a nový režim makro fotografie, který vám umožní pořizovat nádherné a detailní fotografie.

iPhone 13 Pro přináší i nový „Cinematic režim“. Díky tomu se soustředí na změny zaostření. Díky „rack zaostřování“ přináší nové možnosti ostření při pořizování videa s novou, jednoduchou a intuitivní možností. To znamená, že bude snazší změnit ohniskovou vzdálenost při natáčení přímo za chodu, což dodá vašim videím více filmového dojmu. Přechody zaostření proběhnou v reálném čase a automaticky.

iPhone 13 Pro má větší baterii a Apple ví, jak ji dobře využít. iPhone 13 Pro vydrží až o jeden a půl hodiny déle za den než iPhone 12 Pro a 13 Pro Max vydrží až o dvě a půl hodiny déle než jeho předchůdce. Pokud jde o úložiště, oba modely iPhone 13 Pro budou k dispozici s 128 GB, 256 GB, 512 GB a 1 TB úložiště.

Nové iPhony Pro mají více pásem 5G, což znamená, že budete mít přístup k síti 5G na více místech. Zařízení je voděodolné s hodnotou IP68.

Předobjednávky začínají již 17. září ve 14:00 a zařízení bude v pršodeji od 24. září. iPhone 13 Pro začíná na 28 990,- a iPhone 13 Pro Max na 31 990,-.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *