Premiéra filmu Apple TV+ „Finch“ s Tomem Hanksem je naplánována na 5. listopadu

Začátkem tohoto roku bylo oznámeno, že Tom Hanks si zahraje v dalším filmu mířícím na Apple TV+ hned poté, co si zahrál v dramatu Greyhound z druhé světové války. Dozvěděli jsme se, že se film jmenuje Finch, a že Apple za zajištění práv na streamování přeplatil řadu různých společností. V té době jsme bohužel nevěděli, kdy se skutečně film začne streamovat.

To se však dnes mění. Apple oznámil, že připravovaný film, ve kterém hrají Tom Hanks a Caleb Landry Jones, bude mít premiéru na Apple TV+ v pátek 5. listopadu 2021. Režisérem je Miguel Sapochnik a scénář napsal Craig Luck.

Tento film byl ve skutečnosti nejdříve známý pod názvem Bios před a společnost Universal plánovala premiéru filmu v kinech. Ovšem po vítězné nabídce společnosti Apple bude mít film premiéru na streamovací službě Apple TV+.

Film bude vyprávět příběh velice netradiční rodiny, kterou tvoří člověk, robot a pes. Tom Hanks si zahraje Finche, stavitele robotů a jednoho z mála přeživších kataklyzmatické sluneční události, která zanechala svět pustinou. Finch, který už deset let žije v podzemním bunkru, si vytvořil vlastní svět, který sdílí se svým psem Goodyearem.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *