WhatsApp zavádí funkci „View Once“, která přináší mizející fotografie a videa

Nyní přichází na trh nová funkce „View Once“ („Zobrazit pouze jednou“) aplikace WhatsApp, která všem uživatelům přináší nejen sebedestrukční zprávy, ale i fotografie a videa.

Funkce byla testována od března 2021, kdy se tato funkce sebedestrukčních zpráv objevila u malého počtu uživatelů na zařízeních iPhone a Android.

Ovšem nepleťte si tuto novou funkci se stávající funkcí WhatsApp pro odesílání mizejících zpráv, která funguje od listopadu 2020.

Až do středy tohoto týdne funkce mizejících zpráv v aplikaci WhatsApp podporovalo pouze textové zprávy. S novým režimem View Once můžete nyní kromě čistých textů posílat také sebedestrukující fotografie a videa. Jak napovídá samotný název funkce, všechny fotografie a videa odeslané přes WhatsApp automaticky zmizí z chatu příjemce poté, co byly zobrazeny pouze jednou.

„Můžete například poslat fotku nového oblečení, které zkoušíte v obchodě, či například něco citlivého, jako je heslo k Wi-Fi,“ bylo sdíleno v oficiálním příspěvku Blog WhatsApp. Všechny mizivé zprávy jsou chráněny šifrováním typu end-to-end a jsou zřetelně označeny novou ikonou „one-time“ („jednorázově“).

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *