Apple Fitness+ představuje novou sérii cvičení „Time to Walk“

Poté, co v dubnu skončila první sezóna tréninků „Time to Walk“ série, společnost Apple ve čtvrtek oznámila, že nové audio epizody začnou znovu, jako součást druhé série, od 28. června.

Time to Walk je součástí Apple Fitness+, předplatné služby Apple na cvičení. Série Time to Walk vybízí uživatele, aby se svými hodinkami podnikli půlhodinovou procházku pod vedením povznášejícího a inspirativního vyprávění slavných osobností.

Prvním hostem Time to Walk pro druhou sezónu je Gina Rodriguez, americká televizní herečka, která hrála v televizním seriálu Jane the Virgin.

Apple představil celebrity, které se objeví v druhé sérii Time to Walk: boxer Anthony Joshua, britský moderátor Stephen Fry, supermodelka Naomi Campbell, herečka Marsai Martin a další. Apple výslovně nezmiňuje plán vydání pro tuto sezónu, ale za předpokladu, že tomu bude jako v první sérii, budou epizody vydávány týdně.

Cvičení v rámci série Time to Walk obsahuje několik hudebních skladeb vybrané celebritami, stejně tak jako fotografie, které se objevují na vašich hodinkách, a které budou synchronizované s vyprávěním.

Apple Fitness+ také představí 28. června svou sérii Artist Spotlight, která byla oznámena při konferenci WWDC. Specializovaná sekce v aplikaci Fitness bude obsahovat cvičení doprovázená celým seznamem skladeb hudby od jednoho umělce, včetně Alicii Keys, Lady Gaga a dalších.

Apple Fitness+ stojí $9.99 měsíčně a je k dispozici jako součást balíčku Apple One Premier.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *