Dokuseriál „Big Man on Campus“ o basketbalové hvězdě Makur Maker míří na Apple TV+

Apple TV+ si právě zajistila další dokumentární seriál, tentokrát zaměřený na sport.

Společnost Apple v úterý potvrdila, že si získala práva k novému dokumentárnímu seriálu „Big Man on Campus“. Seriál vypráví příběh mladého fenomenálního basketbalisty Makura Makera z Howard University. Nová série se zaměří nejen na Makera, ale i na jeho cestu z válečného Jižního Súdánu do Spojených států, kde se stal vzorem pro mládež, která se snaží uspět v basketbalu.

Nový seriál však zajde ve vyprávění ještě dál, protože se bude zabývat řadou dalších témat, včetně minulého roku sociálních nepokojů. Maker se rozhodl ignorovat nabídky špičkových škol nabízející plná stipendia za hraní basketbalu a místo toho se rozhodl přihlásit na Howard University.

„Big Man on Campus“ je příběh historického okamžiku v Americe vyprávěný mladým sportovcem se schopností vytvářet změny. V roce 2020, což je rok poznamenán sociálními nepokoji, senzací basketbalu, vyhlídkou na NBA a špičkovým náborem NCAA, Makur Maker, učinil průkopnické rozhodnutí hrát vysokoškolský basketbal na Howard University na podporu „Historically Black Colleges and Universities“, místo aby se připojil k jedné z mnoha špičkových programů škol, které mu nabízely plná stipendia. Vyrovnávání mimořádných nepokojů na hřišti i mimo něj a očima národa zaměřeným na každý jeho pohyb, Makerova cesta – od útěku před válkou Jižního Súdánu jako dítě až po hnutí, které zažehlo – se postavil tváří v tvář společensko-politické složitosti Ameriky v této bezprecedentní době.

„Big Man on Campus“ bude režírovat Seth Gordon. Na produkci se budou podílet Exhibit A, Boardwalk Pictures a Sony Pictures Television.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *