Tom Hanks si zahraje v novém Apple TV+ sci-fi filmu „Finch“

Tom Hanks si již ve velkém filmu pro Apple TV+ měl možnost zahrát. Tím byl thriller z druhé světové války s názvem „Greyhound“. A nyní se vrací zpět s novým filmem, tentokrát v žánru sci-fi, který nese název „Finch“.

Informace byla v pondělí potvrzena magazínem Deadline, poté co společnost Apple Original Films odkoupila práva k filmu během víkendové aukce. Film byl původně znám pod názvem Bios, a byl vlastněn společností Universal. Zpráva sděluje, že premiéra v kinech se nevylučuje, ovšem film by měl být vydán na streamingové platformě Apple TV+ ještě tento rok.

Nový sci-fi film bude režírován Miguelem Sapochnikem. Scénář napsal Ivor Powell a Craig Luck. Robert Zemeckis bude výkonným producentem.

Film bude vyprávět příběh velice nepravděpodobné rodiny, kterou tvoří člověk, robot a pes. Tom Hanks si zahraje Finche, stavitele robotů a jednoho z mála přeživších kataklyzmatické sluneční události, která zanechala svět pustinou. Finch, který už deset let žije v podzemním bunkru, si vytvořil vlastní svět, který sdílí se svým psem Goodyearem.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *