Drama „CODA“ bude mít premiéru v kinech a na Apple TV+ 13. srpna

Platforma Apple TV+ si získala opětovnou prestiž se svými oceňovanými filmy a seriály. A tento trend bude nadále pokračovat, nyní s nadcházejícím vydáním dramatu s názvem CODA.

Začátkem tohoto roku získala společnost Apple pro Apple TV+ film přímo z filmového festivalu Sundance. Poté, co Apple TV+ vyhrála řadu cen na tomto filmovém festivalu, potvrdila, že drama bude mít premiéru v kinech i na streamovací službě v ten samý den, a to v pátek 13. srpna.

Film napsal a režíroval Siân Heder. Na filmovém festivalu Sundance získal čtyři ocenění: Zvláštní cenu poroty za obsazení, Velkou cenu poroty, Cenu za režii a Cenu diváků.

V hlavních rolích drama filmu CODA si zahrají Emilia Jones, Ferdia Walsh-Peelo, Troy Kotsur, Eugenio Derbez, Daniel Durant, Amy Forsyth a Kevin Chapman.

Sedmnáctiletá Ruby (Emilia Jones) je jediným slyšícím členem neslyšící rodiny – CODA, dítě neslyšících dospělých. Její život se točí kolem tlumočení jejích rodičů (Marlee Matlin, Troy Kotsur) a práce na rodinném rybářském člunu, kterou vykonává každý den před školou se svým otcem a starším bratrem (Daniel Durant). Když se však Ruby připojí ke sborovému klubu na střední škole, objeví svůj talent pro zpěv a brzy zjistí, že ji přitahuje její duetový partner Miles (Ferdia Walsh-Peelo). Ruby, povzbuzená svým nadšeným sbormistrem s drsnou láskou (Eugenio Derbez), aby se přihlásila na prestižní hudební školu, se ocitla rozpolcená mezi povinnostmi, které cítí vůči své rodině, a snahou o uskutečnění vlastních snů.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *