Apple TV+ sdílí oficiální trailer k dokumentu o velrybách „Fathom“

Není to tak dávno, co Apple potvrdil, že vydá další dokument na své streamovací platformě Apple TV+. Nese název „Fathom“ a zaměřuje se na zkoumání komunikace mezi keporkaky.

Dokumentární film má divákům ukázat „skutečný pohled na vědu v akci“ a sleduje dvojici vědců, kteří se snaží rozluštit složitou komunikaci mezi keporkaky. Film by měl na Apple TV+ debutovat v pátek, 25. června. A nyní jsme se dočkali prvního oficiálního traileru.

Již 25. června začíná konverzace. Sledujte, jak Dr. Michelle Fournet a Dr. Ellen Garland putují na opačné hemisféry ve svém výzkumu keporkaků – především tedy dešifrování složité komunikace velryb s cílem odhalit kulturu v oceánech, která je o mnoho starší než lidstvo samo.

Připravovaný dokument natočil a režíroval Drew Xanthopoulos a bude následovat dvojici vědců, Dr. Michelle Fourneta a Dr. Ellen Garlanda. Tito vědci studují „píseň velryb“ a jejich sociální komunikaci. Jejich výzkum probíhá na různých místech. Diváci dokumentu se stanou svědky paralelního výzkumu dvou různých vědců, jehož cílem budou nakonec podobné výsledky.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *