První pohled na nový Apple TV+ seriál „Lisey’s Story“

Již v roce 2019 jsme se dozvěděli o limitované sérii s názvem“Lisey’s Story“, v níž bude hrát Julianne Moore (Hannibal). Nyní máme konečně první pohled na tento dlouho očekávaný seriál.

Apple TV+ v pátek sdílela první oficiální pohled na nadcházející limitovanou sérii. Seriál vytvořil Stephen King, který také napsal původní příběh. Stephen King bude působit jako výkonný producent po boku J.J. Abramse (Super 8).

Společnost Apple popisuje nadcházející seriál takto:

Seriál „Lisey’s Story“, který vychází z nejprodávanějšího románu Stephena Kinga a je adaptován samotným autorem, je hluboce osobním thrillerem, který následuje Lisey Landon (Julianne Moore) dva roky po smrti jejího manžela, slavného spisovatele Scotta Landona (Clive Owen). Řada nepokojivých událostí způsobí, že Lisey čelí vzpomínkám na její manželství se Scottem, které dříve úmyslně zablokovala. Spolu s Julianne Moore a Clivem Owenem si v seriálu zahrají Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan, Sung Kang a Ron Cephas Jones.

Jak je uvedeno výše, Dane DeHaan (Chronicle) se k obsazení přidal v listopadu 2019. Doufejme, že budeme mít k dispozici trailer již brzy.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *