Apple nabízí bezplatné opravy pro Apple Watch Series 5 a Apple Watch SE, pokud uvízly v režimu Power Reserve

Některé Apple Watch Series 5 a Apple Watch SE se potýkají s problémem při nabíjení souvisejícím s režimem Power Reserve. Apple se pokusil o opravu pomocí nedávné aktualizace softwaru, ovšem pokud to uživatelům nepomohlo, nabízí společnost bezplatnou opravu samotného zařízení.

Apple zveřejnil zprávu, která podrobně popisuje novou možnost opravy pro Apple Watch Series 5 a Apple Watch SE. V této zprávě společnost potvrzuje, že pokud jsou vaše hodinky v režimu Power Reserve a zasekly se v tomto režimu poté, co jste se je pokusili nabít, měl by problém vyřešit nový software společnosti. Pokud však aktualizace softwaru watchOS 7.3.1 nefunguje, můžete si hodinky nechat opravit.

Velmi malý počet zákazníků s modely Apple Watch Series 5 či Apple Watch SE, kteří používají watchOS 7.2 nebo 7.3, zaznamenali problém s tím, že se jejich hodinky po vstupu do Power Reserve nenabíjí.

Zpráva také uvádí, že majitelé Apple Watch Series 4 nebo Apple Watch SE by měli své chytré hodinky nasadit na nabíječku, kterou „běžně používáte“ a počkat 30 minut. Pokud se hodinky nebudou nabíjet, kontaktujte v tomto případě podporu Apple a získejte zdarma opravu.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *