Apple představil nový HomePod mini

Spekulovalo se o něm tak dlouho a nyní je konečně tady! Nový a levnější HomePod mini.

Společnost Apple včera oficiálně představila nejnovější inteligentní reproduktor v řadě HomePod, a to HomePod mini. Jak název napovídá, jedná se o menší variantu původního zařízení HomePod, která udržuje věci kompaktnější. Ovšem i tak získáme známý design, podporu Siri a působivou kvalitu zvuku.

HomePod mini sdílí podobný design jako jeho větší sourozenec. V horní části zařízení se nachází tlačítka pro zpracování hlasitosti zvuku a také vizuální aspekt Siri, v momentě kdy je aktivován tento digitální asistent.

Je kompaktní a elegantní. Zvyšuje akustický výkon a podsvícená dotyková plocha nahoře je stejná, jako u většího HomePodu. I přes menší velikost Apple udržel kvalitu zvuku, kterou uživatelé od HomePodu očekávají.

HomePod mini přináší „úžasný basový“ zážitek. Je kombinován s čipem Apple S5, který také pomáhá zlepšit zvuk. S „výpočetním zvukem“ tuningové modely upraví dynamický rozsah, řídí pohyb pasivních zářičů a ovladačů v reálném čase. Stává se tak více než 180krát za vteřinu. Takto získáte zvukový zážitek nejlepší svého druhu u produktu této velikosti.

HomePod mini také používá čip U1. To znamená, že když iPhone přiblížíte k HomePod mini, poskytne vám haptickou zpětnou vazbu a nové vizuální prvky, zatímco inteligentní reproduktor bude přehrávat obsah.

Siri

Můžete také využít Siri pro přehrávání, pozastavení a ovládání dalších médií. Tímto způsobem můžete také ovládat hlasitost.

Siri je nyní také rychlejší. Je schopná zvládat 20x více příkazů, lze nastavit více časovačů a nastavit zprávy o počasí. Pomocí Siri najde HomePod mini i váš iPhone, zavolá, pošle zprávu, ale také dokáže požádat Siri o „osobní aktualizaci“.

Siri stále dokáže rozpoznat hlasy ve vaší domácnosti, stejně jako u standardního HomePodu.

Smart Home s interkomem

HomePod mini se automaticky integruje do aplikace Home, takže získáte možnost ovládat celou řadu inteligentních domácích doplňků, včetně osvětlení, zabezpečení a další.

S interkomem budete moci posílat zprávy z jednoho HomePodu nebo HomePod mini do ostatních jednotek HomePod ve vaší domácnosti. Tím tak odešlete zprávu všem inteligentním reproduktorům ve vaší domácnosti, nebo jen jednomu. Funkce Intercom funguje také s iPhonem, Apple Watch a iPadem. Jedná se o nový interkomový systém pro celý dům. Zpráva se automaticky přehraje na inteligentních reproduktorech HomePod a oznámení přijde na iPhony a další mobilní zařízení.

Cena, dostupnost a barvy

HomePod mini si budete moci objednat 6. listopadu a cena bude 99 dolarů. Barvy, ve kterých bude k dispozici jsou Bílá a Space Grey.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *