TheiPhone servis

Pokud se jedná o naše milovaná Apple zařízení – jedna z největších hrozeb majitelů je prasklý displej a kvalita a výdrž baterie.

Máte doma starší zařízení Applu, kterému stejně tak, jako přibývá na letech, ubývá životnost baterie?

Stalo se vám někdy, že jste znenadání upustili telefon, dopadl na zem a v té chvíli jste uslyšeli jemné prasknutí? Je to noční můra většiny z nás.

Na oba tyto problémy vám dnes představíme rychlé, a zároveň levné řešení: TheiPhone Servis!

S tímto servisem jsme měli možnost již v minulosti spolupracovat, a tudíž, když jsme potřebovali opravit naše tři starší zařízení, při otázce kam volat jsme vůbec neváhali.

TheiPhone je prestižní servis zaměřující se na Apple produkty, kde si je můžete nechat nejen opravit, ale i upravit tak, aby váš iPhone design vypadal podle nejnovějších a luxusních trendů z Kalifornie. Na opravy našich miláčků jsou použity jen originální díly a díly těch nejkvalitnějších značek.

Opravy jsou velice rychlé a většinou na počkání.

TheiPhone servis má téměř všechny díly skladem a technici jsou neustále k dipozici, není tedy nutné si opravu objednávat. Zkušení technici vám zdarma prohlédnou zařízení a určí závadu. Následně s vámi projednají možné řešení opravy a určí adekvátní cenu. V případě, že se provádí více oprav najednou, celková cena se automaticky výrazně snižuje.

TheiPhone servis také poskytuje záruku na veškeré provedené opravy po dobu 6-ti měsíců.

Často opravujeme nefunkční tlačítka, mikrofony a konektory, rozbité displeje, ztráty signálu, zvuku či vyměňujeme slabé baterie, čistíme od kapaliny a oxidace, odblokováváme a zálohujeme, upgradujeme a optimalizejeme…

Tento servis vám poskytuje ještě jednu exkluzivitu. Doprava vašeho Apple zařízení kurýrem do servisu zdarma.

Naše objednávka:

iPad mini 2. generace

V nejhorším stavu byl náš iPad mini 2. generace, který si do rukou často půjčují děti. A podle toho také vypadal. Home button a displej byly již skoro nepoužitelné.

Rozhodli jsme se tedy vyměnit jak Home button, tak i celé sklo s displejem.

Po opravě iPad vypadá jako nový a bez šrámů a Home button funguje jako dřív.

iPod touch 5. generace

Druhé zařízení, které jsme v servisu nechali opravit, byl náš iPod touch 5. generace. Jelikož ho používáme ke každodennímu přehrávání hudby skrze reproduktor, je neustále připojený. Baterie se tudíž tzv. nafoukla, a tedy se celý displej zařízení zvedl ze své původní pozice.

Nechali jsme tedy vyměnit baterii a náš iPod se vrátil znovu do své původní krásy.

iPhone 5S

A jako poslední zařízení hodné opravy byl náš iPhone 5S. Poté, co nám několik let bezzávadně sloužil, jeho displej začal odstávat.

Po diagnóze nám bylo doporučeno slepení displeje. A náš telefon nyní zase vypadá jako nový.

Po opakované skvělé zkušenosti s TheiPhone servisem ho můžeme, jak jinak, než jen doporučit! Znovu přivedl všechna naše zařízení zpátky k životu a my se z nich tak můžeme těšit.

Profesionální Apple servis v centru Prahy se nachází v Ječné ulici č. 22 , nedaleko I.P Pavlova a Karlova náměstí.

Najdete je také na jejich webových stránkách TheiPhone.cz a TheMac.cz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *