Google vydává bezplatný nástroj pro zálohování telefonu pro iOS

V rámci předplatné služby Google One dosud mohli uživatelé Androidu využít nástroj pro zálohování telefonu přímo do mobilního operačního systému. A nyní se Google snaží expandovat.

Ve středu společnost Google oficiálně oznámila, že přináší svůj nástroj pro zálohování telefonů dále než jen do Google One. Nyní se stane bezplatným nástrojem nejen pro uživatele Android, ale také pro uživatele iPhone zařízení. Funguje to takto: Google nabízí standardní 15 GB úložiště a uživatelé, kteří si nepředplácí (ti, kteří se nepředplatili Google One), budou mít úložiště distribuované mezi Gmailem, Fotkami a Google diskem. A nyní bude nově také zahrnovat dostupné telefonní zálohy.

Google chystá spuštění nové, specializované aplikace Google One, která bude vše spravovat. Ovšem abyste si mohli telefon zdarma zálohovat předplácet nic nemusíte. Nástroj pro zálohování automaticky zálohuje věci, jako jsou události kalendáře, fotografie, videa a seznam kontaktů. Vše bude přístupné prostřednictvím vašeho účtu Google.

A samozřejmě protože 15 GB není moc, za $2/měsíc si budete moci upgradovat úložiště na 100 GB.

Podle společnosti Google bude nová aplikace Google One k dispozici již brzy a uživatelé Androidu mohou očekávat, že tyto nové změny uvidí „v nejbližších dnech“. Mezitím budou uživatelé systému iOS muset čekat o něco déle. Google sdělil, že nový nástroj pro zálohování telefonu a aplikace Google One budou „k dispozici brzy“.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *