Schémata zařízení iPhone 12 Pro Max odhalují skener LiDAR, tenčí okraje u obrazovky a další

Pokud jsou letošní zvěsti pravdivé, společnost Apple se chystá v tomto roce představit čtyři nové iPhony. Měsíce předtím, než k tomu dojde, se však aspoň můžeme podívat na údajný design jednoho z těchto zařízení.

Max Weinbach a YouTube kanál EverythingApplePro se spojili, aby předvedli nový, obnovený design pro často zmiňovaný iPhone 12 Pro Max, zařízení, které nahradí iPhone 11 Pro Max a pravděpodobně bude mít 6,7palcový OLED displej. Tyto návrhy v podstatě podporují všechny nebo většinu ze zvěstí, které se už několik měsíců víří o tomto nadcházejícím vlajkovém telefonu Apple.

Schémata předvádějí rám z nerezové oceli se zaoblenými kovovými rohy a anténní pásy jsou také o něco větší, které pojmou 5G konektivitu. Přední a zadní část zařízení je zhotovena ze skla. Schémata také ukazují, že orámování obrazovky bylo zmenšeno na pouhých 1,55 mm – ve srovnání s tloušťkou 2,52 mm u iPhone 11 Pro Max.

Výklenek pro fotoaparát na zadní straně telefonu bude o něco silnější než u iPhone 11 Pro Max, pokud se tato schémata schodují s opravdovým designem zařízení, zvětší se na 1,26 mm z nynějších 1,21 mm.

Minulý týden jsme slyšeli, že nadcházející iPhone by mohl být prvním zařízením, které by mohlo obsahovat menší notch v horní části obrazovky, ovšem tyto návrhy tuto novinku neobsahují. Pokud jsou tato schémata pravdivá, pak bude u iPhone 12 Pro Max zachovaná stejná velikost vykrojení jako u iPhone 11 Pro Max. Mohl by však existovat důvod pro tento nesoulad. Podle Weinbacha nebyl menší notch „oznámen“ dříve, než byly tato schémata vyvinuta, takže je stále možné, že bude vykrojení menší.

A není divu, že schémata předvádí nové zadní kamery a vyzdvihují nový LiDAR skener, který společnost Apple představila na začátku roku 2020 u iPadu Pro.

Apple dále údajně přesunul umístění SIM karty a na jejím místě se nyní zdá, že zde existuje nový Smart Connector, což naznačuje, že bychom mohli vidět novou řadu doplňků uvedených na trh koncem tohoto roku. Je zmíněno i několik nových barev, které společnost Apple chystá, včetně světle modré, světle oranžové a fialové.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *