Nadcházející „levný“ iPhone by se mohl objevit na trhu již v březnu

Již několik měsíců se objevují zprávy, že Apple pracuje na novém levném zařízení iPhone. A nyní, když už se nacházíme v roce 2020, se jich objevuje stále víc a víc.

Dle magazínu Bloomberg plánuje společnost Apple zahájit masovou výrobu svého levného iPhone zařízení již od února. A pokud tomu tak skutečně je, je možné, že nový telefon, který by se měl podobat iPhonu 8, by mohl být představen někdy v březnu. Plány se samozřejmě mohly změnit a zatím není nic oficiálního, ale určitě se to shoduje s mnoha dřívějšími zvěstmi kolem tohoto telefonu.

Nový nízkonákladový iPhone byl v minulosti označován jako „iPhone SE 2“, což je způsobeno hlavně skutečností, že se měl stát následníkem původního originálu. Pokud jde o design, jak bylo zmíněno výše, o tomto novém telefonu se říká, že se podobá převážně iPhonu 8. Měl by se chlubit 4,7palcovým LCD displejem, fyzickým Home button s Touch ID a rámečky nad a pod displejem.

Zařízení bude také obsahovat procesor A13 Bionic čip a až 3 GB paměti RAM. Říká se, že má na zadní straně pouze jednu kameru. A často se také objevuje zpráva, že chytrý telefon se bude nazývat „iPhone 9“. Ovšem toto není zaručeno žádnými prostředky.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *