Analytici očekávají u některých modelů iPhone 12 až 6 GB RAM

Apple nikdy nebyl společností, která se chlubí RAM pamětí, kterou vkládá do svých smartphonů, ovšem to nezabrání uživatelům v tom, aby se zajímali o informace týkající se právě těchto detailech.

Nejnovější zpráva analytiků opakuje spoustu toho, co jsme již slyšeli, a tak pravděpodobně už nyní víme, co Apple chystá uvést na trh koncem tohoto roku. Je zde ovšem stále možnost, že v nadcházejících měsících budou získány informace o nových detailech. Do té doby si však můžeme shrnout, co jsme se zatím dozvěděli k dnešnímu datu.

Podle nové výzkumné zprávě sestavené analytiky UBS Timothym Arcurim a Munjalem Shahem uvede společnost Apple v roce 2020 na trh čtyři nové telefony iPhone: jeden s 5,4 palcovým displejem, dva s 6,1 palcovým displejem a další s 6,7 palcovým displejem . Analytici se domnívají, že všechny čtyři tyto modely se budou moci pochlubit OLED obrazovkami. Apple bude ovšem používat další funkce k rozlišení modelů.

Analytici se domnívají, že v roce 2020 uvidíme dva modely s 6 GB paměti RAM: 6,7palcový model a další 6,1palcový iPhone. Oba tyto telefony se budou moci chlubit také třemi kamerami na zadní straně, spolu s technologií 3D snímání. Mezitím bude další 6,1palcový iPhone 12 vybaven párem kamer na zadní straně a pouze 4 GB paměti RAM. A konečně, 5,4palcový iPhone 12 by měl mít také 4 GB paměti RAM a dvě zadní kamery.

Pokud jde o další plánované funkce. Analytici, jako je Ming-Chi Kuo, očekávají menší výřez (notch) v horní oblasti obrazovky (možná i žádný), 3D snímání zadních kamer, podporu 5G, 6 GB RAM, kovové rámečky podobné iPhone 4 a další výhody, včetně možnosti Touch ID systému zabudovaného pod obrazovku, který by umožnil autentizaci přidržením prstu kdekoli na displeji.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *