Výrobci obalů pro iPhone 11 Max předvedli model se čtvercovým výřezem pro fotoaparát a další

V této chvíli se téměř můžeme spolehnout na to, že společnost Apple plánuje letos vydat tři nové modely zařízení iPhone. Dále také, že aspoň jeden z nich bude mít design fotoaparátu ve tvaru čtverce.

Obal pro iPhone 11 Max (nebo jakékoli jméno tento model získá) je zobrazen s novým designem pro fotoaparát na zadní straně zařízení.

Výrobce obalů, Olixar zveřejnil nejnovější návrh svého připravovaného produktu, který společnost věří, bude pasovat na stále neoficiální iPhone 11 Max, který by měl být představen ke konci tohoto roku.

Zaoblený čtvercový design se stává v této době velice populární. Až tak moc, že společnost Google se ujalo stejného rozhodnutí o tomto návrhu s jeho nadcházejícím smatrphonem Pixel 4.

Olixar také očekává, že Apple přepracuje přepínání ztlumení po straně iPhone 11 Max. Namísto posouvání přepínače doleva nebo doprava vypadá, že se nyní pohybuje nahoru a dolů. Nový design vypadá spíše jako kolečko než obdélník, který najdeme u aktuálních designů. Tento design můžeme najít již u dřívějších modelů iPadů.

A pokud se jedná o USB-C port? Výrobce Olixar se domnívá, že se ho ještě u této řady modelů iPhone zařízení nedočkáme. Na návrhu je zobrazený Lightning port.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *