PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds na iOS již nyní!

Populární hra poslední doby, multiplayerová PUBG: PlayerUnknown’s Battlegrounds, je již k dispozici na iOS.

Bohužel pouze v Číně, nicméně vám exkluzivně přinášíme návod, jak si ji můžete zahrát již nyní a bez Jailbreaku.  Jedna možnost je změnit si v AppStore obchod na čínský, ale změna musí být dost komplexní a složitá, proto jsme pro vás připravili snažší, funkční návod. Hra je na iOS zdarma, zahrát si jí můžete ale i např. na PC za 30U$. S podobnými hrami se v poslední době roztrhl pytel, a to jak na iOS, tak na PS4 a dalších, tak pokud ji nerozchodíte, nevěšte hlavu. Navíc, hra je zatím ve verzi 0.3.2, což znamená betaverzi. Až bude odladěná, bude zcela jistě k dispozici po celém světě. Předesíláme, že ke zprovoznění potřebujete mít na svém iPadu či iPhonu funkční VPN. Hra nám běžela i na iOS 9.0.2. Hru instalujete na vlastní nebezpečí.

Nejprve si hru stáhněte a online nainstalujete kliknutím ze Safari zde: https://iosninja.io

(Tato verze hry obsahuje sporadické reklamy. Pokud byste chtěli verzi bez reklamy, musíte si najít a stáhnout IPA verzi hry a nainstalovat ji pomocí Cydia Impactoru, o kterém jsme psali již dříve.)

Klikněte na Tap to install..

Klikněte na instalovat. Pak můžete vyskočit ze Safari a dívat se na instalaci hry.

 

Instalace se provede jako z AppStoru. Spusťte po instalaci hru, uvidíte tuto hlášku:

 

Běžte do Nastavení/Obecné/Profily a správa zařízení

Klikněte na Ala..

 

Klikněte na Důvěřovat..

 

Opět klikněte na Důvěřovat..

 


Uvidíte toto:

Odejděte z nastavení. Aby vám hra fungovala, musíte mít v Apple zařízení nainstalované VPN. Ve VPN zadejte jako zemi Čínu a spusťte VPN.

Spusťte hru, uvidíte  nahrávací obrazovku. Pokud máte nefunkční VPN nebo je špatně nastavené, hra zobrazí hlášku a následně s ukončí.

 

Pak uvidíte tento obraz:

Klikněte na žlutou ikonu, uvidíte následující:

Podobný screenshot vám vyskočí cca 3x. Vždy klikejte na žlutý button. Pak se objeví:

 

Odklikněte žlutý button.

 

Vpravo dole u kostky napište svou přezdívku. Doporučujeme ponechat čínské jméno, které tam je a napsat za něj číslo, a to aby vás neidentifikovali jako ne-číňana a nedali vám ban.  Pokud byste měli přezdívku, kterou již někdo má, zobrazí se hláška a hra nepůjde spustit. Zkuste jinou přezdívku. Pak klikněte vpravo dole na žlutý button. Hra se bude nahrávat:

Pak si vyberete grafiku:

A dále vybavení, které si zakoupíte z kreditu, který máte do startu (nic neplatíte, jsou to virtuální peníze) . Klikněte na zvýrazněnou ikonu a křížek:

Dále si vyberete kufr s překvapením, pak dejte opět křížek.

Konečně se objeví titulní screenshot samotné hry. Klikněte vlevo nahoře na velký žlutý button.

Hra se bude nahrávat, případně odklikněte křížek:

Pak se konečně objeví hra samotná. Zde čekáte na vhodnou pozici nad ostrovem a pak klikněte na parašutistu:

Ten vyskočí a dopadne na zvolené místo. Při letu ho můžete korigovat. Dopadnete v klidu na zem a máte před sebou jediný úkol: sezbírat zbraně a další inventář. Pak se již jen snažíte přežít jako poslední a nacházet se v oblasti, které se sužuje, viz. mapa vpravo nahoře. Ta se po nakliknutí zvětší a zmenší.

Na konci získáte odměnu 😀

 

Co dodat. Hra je díky nápadu návyková a i v čínštině s omezením hratelná. Vyzkoušeli jsme ji jak na iPadu, tak na iPhonu, vše fungovalo bez problémů.

Pokud vám hra nepůjde spustit, mohou být přetížené servery či vás mohou zablokovat. V tom druhém případě zkuste reinstalaci a jinou přezdívku.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *