Letos vyjdou 3 nové iPhony

Další zpráva potvrzuje, že se letos můžeme těšit na tři nové iPhony. Jeden z nich může mít zatím největší displej vůbec.

To, že se letos dočkáme tří různých iPhonů, je již téměř jisté. Analytici a další zdroje se ale zatím nemohou shodnout na velikostech těchto zařízení. Původně se spekulovalo o tom, že by Apple k současným 4,7palcovým a 5,5palcovým modelům přidal ještě jeden o velikosti displeje 5 palců. To ale později popřel analytik ze společnosti KGI, který je ve světě Applu velmi respektovaný a jeho predikce jsou často přesné.

Podle současných informací to tedy vypadá, že letošní iPhony budou vypadat následovně: iPhone 7s, iPhone 7s Plus a iPhone 8/Edition. iPhone 7s a 7s Plus budou, jak název napovídá, klasickým vylepšením iPhonu 7 z minulého roku a pravděpodobně nás příliš ničím nepřekvapí. Nicméně vzhledem k tomu, že letos má iPhone desetileté výročí, tak by pouhé vylepšení loňského modelu nebylo dostačující.

Proto má být představen i úplně nový iPhone s úplně novým vzhledem – ten, o kterém se dosud mluvilo jako o iPhonu 8, ale podle nových informací by mohl nést označení iPhone Edition. A to je ten iPhone, o kterém se spekuluje nejvíce, tedy ten s OLED displejem roztaženým přes celou přední stranu a s novým, celoskleněným vzhledem. Tento iPhone má mít displej o velikosti 5,8 palců, z čehož by bylo kvůli zahnutých hranám o spodní „funkční ploše“ využitelných přibližně 5,15 palce. Celková velikost tohoto zařízení má být shodná s menším, tedy „neplusovým“ iPhonem 7.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *