Hromadná produkce iPhonu 8 začne v září

Podle nové informace začne hromadná produkce letošních iPhonů v září. Také podle ní bude mít iPhone 8 zabudovanou čtečku otisků prstů v displeji.

Tato zpráva pochází z webu Digitimes. O nadcházejícím iPhonu máme již poměrně přesné informace a tak víme, že pravděpodobně bude mít displej roztažený přes celou přední stranu a bude odebráno hardwarové domovské tlačítko s Touch ID. Čtečka otisků prstů by pak měla být přímo v displeji. Podle nejnovějších informací to vypadá, že Apple pro tuto integraci čtečky do displeje použije vlastní technologii a nikoliv tu od společnosti Synaptic nebo Qualcomm, jak se původně předpokládalo.

Neobvyklé je, že podle zmíněné zprávy začne hromadná produkce iPhonu 8 až v září, tedy pouze několik týdnů před jeho představením. A právě při úvodním prodeji bývá prodáno velké množství iPhonů – např. během prvního prodejního víkendu to bývá 15 milionů kusů. Pokud by tedy hromadná produkce začala opravdu až v září, do obchodů by se nový iPhone dostal až minimálně v říjnu. Oproti tomu iPhone 7s, který má být tento rok také představen, má přijít do hromadné výroby už v červenci a u něj tudíž můžeme očekávat příchod do obchodů jako každý rok.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *