Aplikace WhatsApp získala novou aktualizaci, která umožňuje funkci kreslení na fotky a další

Nová aktualizace pro aplikaci WhatssApp, která se objevila ve čtvrtek ráno v App Store, přináší například schopnost malování přímo do fotografií a videí nebo je například ozdobit textem či emotikonami. Uživatelům se automaticky zobrazí nové nástroje pro úpravy již při zachycení snímku či videa.

Nástroje pro úpravy vám umožní vybrat velikost štětce pro kreslení a vybrat ze dvou speciálních kartáčů: pixelate štětec a štětec pro odstranění barev. Můžete také přidat na vaše fotografie či videa volitelný text, a zároveň vybrat styl  a barvu písma.

Tato aktualizace vyžaduje nejméně iPhone 5s s nainstalovaným iOS 9 či novější.

Pokud posíláte například hodně selfies, budete potěšeni, protože díky aktualizaci obsahuje aplikace nově zabudovanou přední kameru, která podporuje Retina blesk.

Chcete-li rychle přepínat mezi přední a zadní kamerou, jednoduše dvakrát klikněte na obrazovku. A dokonce nyní můžete přibližovat obrazovku i při natáčení videí, stačí jen posunovat prstem nahoru a dolu. 

Poslední dva odstavce zahrnují funkce, které jsou nyní k dispozici na Android, pro iOS budou k dispozici již brzy.

A poslední novinkou aktualizace je funkce, která umožňuje správcům skupinových chatů nyní pozvat další uživatele, jednoduše pomocí sdílení odkazu. 

Aplikaci WhatsApp si můžete zdarma stáhnout skrze App Store zde

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *