Android předběhl Apple – jako první zrušil jack na sluchátka

Očekává se, že nový iPhone 7 nebude obsahovat 3.5mm jack na sluchátka. Je to proto, aby zařízení mohlo být tenčí. Apple však nebude prvním výrobcem, který tento kontroverzní krok podnikne.

LeEco včera představil trio nových smartphonů s Androidem, které mají místo jacku na sluchátka digitální USB-C a podporují bezdrátová sluchátka.  

Ačkoli se jedná o první společnost, co se k takovému kroku odváží, v západním světě není moc známa. Obvykle své produkty prodává lokálně v Číně.

Nové smartphony LeEco – Le 2, Le Pro a Le Max 2 tedy „předběhly iPhone.“ Společnost k nim dodává buď bezdrátová sluchátka nebo sluchátka na USB-C.

Vedle toho obsahují scanner otisků prstů a displej bez hran. Le 2 a Le Pro 2 mají 5.5palcový 1080p displej a 3000mAh baterii. První je vybaven čipem 10-core MediaTek X20 a 3GB RAM, druhý silnějším X25 a 4GB RAM. Le Pro má také lepší fotoaparát.

Nejvýkonnějším z nich je Le Max 2, jenž nabízí 5.2palcový Quad HD displej, nejnovější čip Snapdragon 820 s Quick Charge technologií, vylepšený ultrasonický scanner otisků prstů a větší 3,100mAh baterii.

Nejzajímavější je však cena. Le 2 stojí jen 170 dolarů, Le 2 Pro 230 dolarů. Le Max 2 pak 325 dolarů.

LeEco-Le-2-940x464

zdroj: cultofandroid

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *