Jailbreak pro iOS 9.1 je tady!

Pokud patříte mezi uživatele jailbreaku, tato zpráva vás zajisté potěší. Skupina Pangu z ničeho nic vydala jailbreak pro iOS 9.1. Navíc se příští týden máme dočkat i jailbreaku pro tvOS.

Tato zpráva se bohužel týká jen některých uživatelů. Apple totiž již okna pro stažení iOS 9.1 uzavřel a jailbreak pro tuto verzi iOS si tedy můžou stáhnout pouze uživatelé, kteří si prozíravě verzi 9.1 ponechali. Možnost stažení iOS 9.1 byla zrušena koncem prosince a od té doby vyšel iOS 9.2, takže je procentu uživatelů iOS 9.1 pravděpodobně poměrně nízké.

Skupina Pangu navíc prozradila, že bug, který jailbreak využívá, je již ve verzi iOS 8.2 opraven. Určitě to tedy nebude tak, že jailbreak pro aktuální verzi bude vydán v blízké době.

Jailbreak můžete stahovat na oficiálních stránkách Pangu zde. Dostupná je verze jak pro OS X, tak pro Windows a funguje pouze pro 64bitová zařízení.

I když jailbreak pro iOS se určitě bude nějakým uživatelům hodit, zajímavá je hlavně informace o jailbreaku pro tvOS. Ten má vyjít příští týden a bude pro verzi tvOS 9.0.x.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *