3 skvělé hry za méně než 3 dolary

Hrám kategorie endless runner se na App Storu dlouhodobě velice daří. Dneska se podíváme na tři skvělé zástupce za méně než tři dolary, které si rozhodně musíte zahrát.

Co že je to endless runner? Hra, kde nekonečně dlouho běháte, dokud neumřete. Velmi populární koncept, který zpopularizovaly hry jako Temple Run nebo Alto’s Adventure. Zde jsou nějaké méně známé.

Canabalt

V Canabaltu běžíte po průmyslových budovách. Prostředí je zasazeno do šedých barev, čímž působí temným nádechem. Umřete, jakmile nezvládnete skočit z jedné budovy na druhou nebo do něčeho narazíte. Hraní je doprovázeno skvělým soundtrackem. Bonusem je, že na Canabalt neustále vycházejí nové a nové updaty, takže budete mít pořád co hrát.

canabalt-image-780x439

Cena – 2.99 dolarů

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride, hra studia Halfbrick Studios, se točí kolem hlavní postavy Barry Steakfriese. Barry se již objevil v několika hrách, ale v této konkrétní má na sobě jetpack a kulomet. Díky němu může dělat doslova psí kusy. Jetpack Joyride obsahuje vše, po čem ve hrách toužíte.

jetpack-joyride-single-screen-780x439

Cena – zdarma

Almost Impossible!

Dan Counsell z Realmac Software vytváří skvělé hry. Almost Improssible! není výjimkou. Jedná se více o plošinovku než endless runner, jelikož obrazovka vás nehoní, ale to nevadí, protože i tak do kategorie spadá. Princip hry je jednoduchý, skáčete a snažíte se nedotknout se ničeho, co vás může zabít, tedy žádného ostnu, jinak vybouchnete na milion malých pixelů. To je někdy těžší, než se na první pohled může zdát. Design je velice hravý a soundtrack ho skvěle doplňuje.

almost-impossible-single-screen-780x439

Cena – 1.99 dolarů

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *