Třetí kolo soutěže pro 3 výherce o kryty na iPhone.

Vyhlašujeme třetí kolo soutěže pro 3 výherce o kryty na iPhone.

Soutěží se v celkovém maximálním počtu komentářů u aktuálních článků na webových stránkách www.applereport.eu (ne na facebooku) během týdne. Tři soutěžící s nejvíce komentáři budou odměněni po jednom krytu dle vlastního výběru z naší nabídky na fotografii pro iPhone 4/s, 5/s nebo 6/s. Soutěž trvá od 22.2.2016 do 28.2.2016. Počítá se celkový počet komentářů u všech článků publikovaných během uvedeného časového rozpětí. Výherci budou zvěřejněni v článku a na facebooku do tří dnů od ukončení soutěže, odměny budou odeslány do 14 dnů od zveřejnění výherců. Výherci budou kontaktováni na e-mail u komentářů.

Podmínky soutěže: komentáře se nesmí opakovat. Komentář musí obsahovat alespoň jednu větu o pěti slovech, musí být smysluplný a týkající se konkrétního článku, nesmí obsahovat vulgarismy. Redakce Apple Reportu si vyhrazuje právo neuznat komentáře, které nesplňují výše uvedené podmínky a které vybočující z normálu.

Obecné podmínky:  Výhry nejsou právně vymahatelné. Výherci účastí v soutěži vyjadřují souhlas s publikováním svého emailu či jména v článku na www.applereport.eu a přidružených facebookových stránkách. Na kryty se nevztahuje záruka a součástí výhry není doklad o nákupu. Redakce neodpovídá za vady a poškození předmětu výhry od okamžiku jeho předání. S tímto je soutěžící srozuměn. Redakce nenese odpovědnost za nevyzvednutí výhry v termínu stanoveném Českou poštou. Soutěžící nemá nárok na opětovné zaslání výhry na náklady redakce. Výhru odesíláme pouze do České republiky a na Slovensko. Výhru nelze vymáhat soudní cestou.

Pokud nevyhrajete, budete moci zkusit štěstí další týden, soutěž plánujeme několikrát zopakovat.

Photo 05.02.16 15 16 54

This article has 3 comments

  1. Kája Marková Reply

    Apple report vždy poradí dobře a rychle 🙂 .

  2. Estera Noémi Reply

    apple report je super stránka s reálnymi súťažami, čo podľa mňa je najlepšie že neomotáva ľudí 🙂 ako iné stránky

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *