Pre-registrujte se na Miitomo, první mobilní hru od Nintenda

Minulý rok v říjnu Nintendo oznámilo svojí první mobilní hru na iOS a Android jménem Miitomo. Včera na ní tento japonský herní gigant otevřel pre-registraci. Přihlásíte-li se, dostanete od Nintenda několik výhod plus oznámení na email, až bude hra dostupná na App Storu.

Jako první si budete muset vytvořit Nintendo účet, pokud ho nevlastníte. Pre-registrací se vám na něj nahrají platinové body do My Nintendo reward program, který bude spuštěn zároveň s aplikací.

Aplikace samotná je spíše komunikační službou než hrou. Lidé si v ní vytvoří svého Mii avatara, pomocí kterého si budou mezi sebou povídat.

„Miitomo umožní lidem zábavně a jednoduše navázat kontakty se svými kamarády,“ uvedl Scott Moffatt, viceprezident marketingu v Nintendo Amerika.

Hráči se mezi sebou budou ptát na různé otázky, čímž se o svém kamarádovi dozví nové informace. Mii avatar si také budou moct upravit podle své libosti, včetně barvy vlasů, očí atd.

Za virtuální peníze, které si uživatelé vydělají, půjde pro své avatary nakupovat nové oblečení. Aplikace nabídne možnost in-app transakcí.

Miitomo vyjde v březnu na iOS a Android.

zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *