iPhone 5se a iPad Air 3 půjdou do prodeje 18. března

Nový iPhone 5se a iPad Air 3 budou představeny během konference 15. března a hned tři dny poté půjdou do prodeje. Plánujete si koupit některé z těchto dvou zařízení?

Takto rychlé uvedení na trh hned po představení produktu je pro Apple neobvyklé – většinou je mezi těmito dvěma momenty minimálně 2 týdny rozestup, při uvedení iPadu Pro to byly dokonce více než dva měsíce. Pravděpodobně nebudou díky tomuto krátkému časovému úseku ani spuštěny předobjednávky. Nicméně stále může dojít ke změně plánu.

Důvodem je možná i to, že iPhony 5se jsou podle některých informací již několik měsíců na skladech a připravené k prodeji. To je přesný opak iPadů Pro, které se vyráběly na poslední chvíli a příslušenství k nim bylo zpočátku velmi nedostatkovým zbožím.

iPhone 5se bude 4palcový iPhone podobný verzi 5s, ale s vyšším výkonem a lepším fotoaparátem. iPad Air 3 bude obsahovat Smart Connector – pravděpodobně kvůli připojení příslušenství, které bude představeno společně s ním – a možná bude mít 4 reproduktory místo současných 2.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

  1. Marek Reply

    Jsem zvědavý na iPhone 5se, i když se to možná teď nezdá, podle mě bude velká skupina lidí vlastnících starší modely s menším displayem přecházet právě na 5se

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *