iPhone 5se nakonec bude dostupný v klasické růžově zlaté, nikoli v zářivě růžové

Včera jsme vás informovali o tom, že iPhone 5se může být dostupný v nové, zářivě růžové barvě. Tato informace se nakonec vyvrátila s tím, že se jedná o klasickou barvu Rose Gold, čili růžově zlatou.

iPhone 5se zatím stále nebyl oficiálně potvrzen, ale už je téměř jisté, že tento 4palcový smartphone bude představen v březnu společně s iPadem Air 3. Včera se objevila informace o tom, že nový iPhone bude dostupný v zářivě růžové barvě, podobné té u iPodu nano a touch. Informoval o tom japonský web s odvoláním na nejmenovaného autorizovaného prodejce Apple produktů. Podobně jako u iPhonu 6s, i nyní se tato zpráva vyvrátila s tím, že se bude jednat o barvu Rose Gold.

iPhone 5se má obsahovat nejnovější procesor A9 a vylepšený fotoaparát. Designově se má lišit od iPhonu 6/6s, nemá se tedy jednat pouze o jeho menší verzi – podobat se má spíše iPhonu 5s. Má také mít větší uživatelskou paměť a vždy aktivovanou Siri. Bude podporovat pohyblivé obrázky Live Photos, 3D Touch displej mít ale údajně nebude.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

  1. Martin Reply

    Obávám se, že by se tahle barva neprodávala tak často, jako ostatní.
    Dělají dobře, když nechají klasiku:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *