iPhone 5se bude dostupný v zářivě růžové barvě!

Tato zpráva potěší spíše naše čtenářky. Kromě stříbrné a vesmírné šedé má být nadcházející iPhone 5se dostupný i v zářivě růžové barvě Bright Pink.

To tvrdí japonský web Mac Otakara s odkazem na neoficiálního prodejce Apple produktů. Růžová se tedy přidá ke dvěma barvám současného iPhonu 5s – Silver a Space Grey. Odstín růžové má být podobný tomu u sedmé generace iPodu nano nebo šesté generace iPodu touch, takže mnohem výraznější než Rose Gold u nového iPhonu 6s.

ipod-nano-product-pink-2015ipod-touch-product-pink-2015

Nicméně o tomto odstínu růžové se ještě před jeho vydáním mluvilo i v souvislosti s iPhonem 6s a nakonec se tato barva ukázala jako již zmíněná Rose Gold, takže i v tomto případě může být nakonec vše jinak. Žádná další barva zmíněna nebyla, nicméně stříbrná, vesmírně šedá a růžová je poněkud zvláštní kombinace, takže se možná nakonec dočkáme i dalších barevných možností.

iPhone 5se bude představen v polovině příštího měsíce a má se jednat o 4palcový iPhone s vylepšeným hardwarem i podporou nových funkcí jako jsou např. Live Photos.

Zdroj: macrumors.com

This article has 1 comments

  1. Martin Reply

    Tak to nevypadá vůbec hezky. Ještě že si to rozmysleli 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *