Apple si nechal prodloužit patent na ohebné displeje

U.S. Patent and Trademark Office dnes oznámili pokračování platnosti patentové přihlášky 20160033994 společnosti Apple. Tato konkrétní patentová přihláška byla původně myšlena pro Apple Watch. Jediná věc, co Apple u patentu z roku 2013 změnil, jsou podrobnější patentové nároky.

2

Původní patentová přihláška byla podána s dalšími 21 podrobnějšími patenty pokrývající důležité body jako například vynález v souvislosti s „nositelným video zařízením“, nebo že by se mělo objevit v další generaci „kumulování kinetické energie“ a další. Dnešní patent obsahuje už ne 21, ale jen jeden podrobnější patentový nárok.

„Elektronické zařízení obsahující: zahnutý povrch, ohebný displej umístěný na povrchu. Dále obsahuje: elektronický modul komunikující s ohebným displejem, elektronický modul poskytující informace displeji a další.“

Znění jednotlivých nároků vztahující se na flexibilní displej se zaměřením na „nositelné videozařízení“ bylo odstraněno úplně. Nové znění klade důraz na budoucí flexibilní displeje iPhonů.

Zdroj: patentlyapple

This article has 2 comments

  1. h3tch Reply

    Když už ten patent mají, tak sem zvědavej co s tím přinesou. Jestli to bude na iPhone, nebo jak je na obrázku něco na způsob pásku na ruku.

  2. Martin Reply

    No jo, kolik těch tisíců patentů již mají a ani to nevyužili. Pokud se jim tohle podaří prodat, tak si myslím, že by to nemuselo být špatné, ovšem většina lidí je zvyklá na klasiku.
    Ale Apple jde s dobou, jednou to přijít musí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *