Apple má možná nadcházející iPhony 5se připravené už několik měsíců

Podle nepotvrzených informací vyrábí Apple nové 4palcové iPhony už necelý rok, má je už několik měsíců připravené k prodeji a pouze čeká na vhodnou příležitost k jejich uvedení. Ocenili byste iPhone s menším displejem?

Tato informace přichází jako rána z čistého nebe od japonského webu Nikkei. Podle něj bylo zařízení dokončeno již před rokem a hned poté šlo i do výroby. 4palcový iPhone byl také údajně vyvinut hlavně kvůli hlubšímu proniknutí na indický trh a jako opatření proti zpomalení prodejů v USA.

Nicméně mnoho specialistů se k této zprávě staví skepticky. Apple při vývoji většinou vyrobí několik prototypů, takže je možné, že někde díky dezinformaci došlo k záměně těchto prototypů za hromadnou produkci iPhonů 5se. Také se jeví jako nepravděpodobné, že by Apple dokázal „ututlat“ mnohamilionovou produkci – navíc po takhle dlouhou dobu.

iPhone 5se má být oznámen na březnové konferenci společně s iPadem Air 3 a novými Apple Watch. Podle nepotvrzených informací se má jednat o iPhone vzhledem podobný verzi 5s, ale hardwarem bude někde mezi verzí 6 a 6s.

Zdroj: cultofmac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *