Nová beta verze iOS 9.3 je tady!

Apple dnes v noci vydal novou verzi iOS 9.3 beta 2. Podívejte se, jaké přináší novinky.

Nová beta verze je jako vždy dostupná pro registrované vývojáře a beta testery. Tato nová verze přináší několik novinek a ukazuje, co může čekat široká veřejnost v nadcházející stabilní verzi iOS 9.3.

Mezi hlavní viditelné novinky patří nová funkce s názvem Night Shift, podpora Touch ID a hesel pro Poznámky a podpora 3D Touch gest na nových místech. Samozřejmostí je oprava nalezených chyb a vylepšení stability systému.

Night Shift je vlastně funkce podobná populární pomůcce Flux pro Macy. Po západu slunce změní barevné téma iOS tak, aby bylo v horších světelných podmínkách příjemnější. To se hodí zejména při práci se zařízením v posteli po zhasnutí světel.

Vylepšena bude i aplikace Poznámky v oblasti zabezpečení. Nově bude možné si jednotlivé poznámky klasickým způsobem zaheslovat a v případě zařízení s podporou Touch ID lze pro zabezpečení poznámky použít i otisk prstu. Nicméně hesla jsou zatím kompatibilní pouze s iOS 9.3 a OS X 10.11.4 a zatím není možné je nahrát i na iCloud.

Uživatelé iPhonu 6s/6s Plus dostanou nové rychlé přístupy do aplikace Nastavení pomocí 3D Touch – např. k baterii, Bluetooth, Wi-Fi nebo nastavení tapet. Vylepšena je i podpora CarPay, hlavně aplikace Apple Music a Apple Maps.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *