Nová Apple TV je hitem vánočních dárků

Podle společnosti AppLovin vzrostl počet používaných Apple TV 4. generace během vánočních svátků o celou třetinu, což ukazuje na fakt, že byla velmi oblíbeným vánočním dárkem – což ostatně může potvrdit i naše redakce.

V období od 20. do 27. prosince vzrostl počet využívaných Apple TV o neuvěřitelných 44 %, z toho o 36 % během 24. až 26. prosince. Díky tomu se dá s velmi vysokou pravděpodobností předpokládat, že mnoho uživatelů našlo toto zařízení pod stromečkem.

stažený soubor

Tato čísla byla odvozena z počtu zobrazených reklam, které poskytly stovky aplikací určené právě pro tvOS, operační systém nové Apple TV.

Podle společnosti JP Morgan má být příští rok prodáno 24 milionů kusů Apple TV 4. To podporuje fakt, že především v USA jsou zařízení tohoto typu čím dál populárnější.

Apple TV 4 byla vydána koncem října a oproti minulé verzi přinesla hlavně výkonnější hardware a přístup do App Storu, díky kterému je možné stahovat aplikace třetích stran. Nový ovladač Siri Remote slouží i jako jednoduchý herní kontroler podobný tomu od Nintanda Wii, takže Apple TV je možné využívat i jako jednoduchou herní konzoli.

Zdroj: appleworld.today

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *