Hlavní fotograf Bílého domu sdílel fotografie, které vyfotil pomocí jeho iPhonu

Apple silně vychvaloval možnosti fotoaparátu iPhonu 6 a 6s a iPhonu 6 Plus a 6s Plus od prvního uvedení na trh v roce 2014. Společnost také rozběhla celosvětovou kampaň s názvem „Vyfoceno na iPhone“, kde se objevily některé z krásných fotografií pořízených iPhonem. Hlavní fotograf Bílého domu nyní sdílel svou kolekci snímků, které pořídil v průběhu roku na jeho iPhone.

V příspěvku na Medium Pete Souza sdělil, že většinu fotografií, které tento rok pořídil, bylo díky jeho iPhonu a ne díky jeho digitální zrcadlovce. V průběhu roku sdílel nepřeberné množství fotografií na jeho Instagramovém účtu, ale nikdy nezveřejnil, zda byly snímky pořízené jeho digitální zrcadlovkou, či na jeho iPhonem. Nyní Pete Souza prohlásil, že veškeré snímky ve čtvercovém formátu byly pořízené jeho iPhonem.

Když procházíte Souzův účet na Instagramu, můžete si všimnout, že není poznat skoro žádný rozdíl mezi fotografiemi pořízené jeho iPhonem a jeho digitální zrcadlovkou, což také zdůrazňuje, jaký skvělý fotoaparát iPhone v posledních dvou letech získal.

„Všechny fotografie na mém Instagramu ve formátu čtverců jsou pořízené iPhonem, ostatní horizontální a vertikální snímky byly pořízené na digitální zrcadlovku, nejčastěji Canon 5DMark3, ale sdílel jsem také někdy snímky pořízené fotoaparátem od Sony, Nikon a Leica.“

Některé jeho fotografie najdete níže v článku.

2

3

4

5

6

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *