The Sims 2: Pet Stories jsou nyní k dispozici v Mac App Store

Jste unavení ze starých dobrých Simíků? A co takhle Simíci s domácími mazlíčky? Nyní jsou klasičtí Simíci k dispozici pro Mac – dle svolení Electronic Arts and Aspyr – s aktualizovanou grafikou a několika dalšími vylepšeními, poprvé je k dispozici výhradně přes Mac App Store.

S podporou zobrazení na Macu s retina, či 4K displejem, podpora gest pro přibližování a otáčení, výrazně lepší výkon a další vylepšení. Nyní se můžete starat a vycvičit roztomilé a zatím nepředvídatelné domácí mazlíčky a sledovat, jak se ucházejí o ‚Nejlepší v Show‘ hodnocení na nejdůležitější místní show domácích mazlíčků roku.

Pro ty, kteří nejsou obeznámeni s touto hrou, v The Sims 2: Pet Stories jde především o první umístění v místní show domácích mazlíčků. Hra obsahuje 70 psích a 30 kočičích plemen, každé se svou vlastní osobností.

2

Můžete hrát v otevřeném režimu freeplay, nebo absolvovat několik příběhů v režimu Directed Story, kde budete hrát buďto jako Alice – která musí vyhrát místní psí soutěž s jejím štěňátkem Samem, aby zachránila svůj dům – nebo šéfkuchaře Stephena „jehož vysoce předvídatelný život je uvržen do chaosu, když je nucen se postarat o rozmazlenou kočku své sestřenice, Divu.“

3

Zdroj: idownloadblog  

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *