Facebook Messenger nyní podporuje 3D Touch a umožňuje zavolat Uber

Facebook dnes oznámil nové funkce svojí chatovací aplikace Messenger. Ta bude konečně podporovat 3D Touch a nově si přes ní objednáte i taxislužbu Uber.

Facebook Messenger dostává v poslední době i funkce, které nemají s jeho primárním účelem – chatováním – nic společného. Nedávno do něj byla přidána např. možnost posílat přes něj peníze nebo použít tuto aplikaci pro technickou podporu.

3D Touch aplikace zatím využívá pouze okrajově. Díky této technologii budete moci jednoduše pozvat své přátele do chatu a během vánočních svátků bude umožňovat i jednodušší práci se speciálními vánočními emotikony a samolepkami. 

Druhou hlavní přidanou funkcí je přidání podpory taxislužby Uber. Přidání záložky „Doprava“ do aplikace jsme se dočkali již minulou aktualizaci. Nyní bude rozšířena o možnost zavolání taxislužby Uber – k požadavku o auto bude stačit stisknout ikonu v Messengeru, takže nebude vůbec potřeba opouštět vaše konverzace a pouštět oficiální aplikaci Uberu. Zatím se tato funkce tetuje ve vybraných lokacích v USA, nicméně časem určitě dorazí i do ČR.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

  1. TheMachine Reply

    uber je super služba – urcite lepsi, nez neprijemni klasicky taxiakri, kteří zákazníka při každý prilezitosti zkousej natahnout

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *