Věděl Steve Jobs o Apple Watch?

Apple Watch jsou prvním větším produktem, který Apple vydal bez dozoru Steva Jobse. Ve čtvrtek promluvil jeden jeho dlouholetý spolupracovník, který tvrdí, že Steve Jobs moc dobře věděl, že se chystají.

Ve čtvrtek se v San Francisku konala první velká konference věnovaná čistě Apple Watch, jménem Glance Conf. Tim Bajarin, bývalý kamarád a spolupracovník Steva Jobse, sdělil, že mu o Apple Watch stačil říct, než odešel.

„Steve o Apple Watch věděl,“ řekl Bajarin publiku složenému z analytiků, vývojářů a investorů. „Nebránil se jim.“

Bajarin dále nerozebíral, kolik toho o hodinkách Steve Jobs věděl. Jeho výpověď odporuje tomu, co dříve uvedli Jony Ive a Alan Dye, autoři Apple Watch. Ti tvrdí, že na Apple Watch začali pracovat až po Jobsově smrti.

Které prohlášení je pravdivé, se neví. Není však vyloučeno, že obě dvě. Je možné, že myšlenka chytrých hodinek Applem putuje dlouho, proto se o nich s Jobsem mluvilo, ale oficiálně se začaly brát až později.

Ve výsledku je ovšem jedno, zda se by se Jobsovi hodinky líbily nebo ne. I když na nich nepracoval, Apple byl stejně schopen jich za první rok prodat 21 milionů kusů.

zdroj: cultofmac

This article has 1 comments

  1. Worm Reply

    By me zajimalo jak by vypadaly kdyby je delal Steve Jobs

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *