Aplikace Tumblr získala novou aktualizaci s podporou funkce 3D Touch, Live Photos a další

Apple umožnil vývojářům v jejich vlastních aplikacích využívat funkci Live Photos od iOS 9.1 a Tumblr je pravděpodobně první velkou sociální sítí, která tuto funkci podporuje. Aktualizace Tumblru byla zveřejněná včera, podporuje sdílení nových animovaných fotografií, 3D Touch a další.

img_3583

Při procházení Tumblru uvidíte Live Photos pod stejnou ikonou, jako vidíte normální fotografie v pravém horním rohu. Uživatelé iPhonu 6s a 6s Plus budou moci využívat 3D Touch funkci k oživení fotografie a přehrání audio zvuku. iOS zařízení, které nepodporují funkci 3D Touch, stejně jako starší iPhony a iPady, mohou stiskem podržet ikonu Live Photos k promítnutí a poslechu. Další zařízení, které obsahují web nebo starší verzi iOS uvidí pouze obyčejný obrázek.

img_3583-2 img_3584

Zachycení tzv. živé fotografie je v současné době omezeno jen pro iPhone 6s a 6s Plus. Apple oznámil tuto novou funkci v září a sdělil, že se Facebook také chystá na novou aktualizaci, která bude podporovat tuto funkci ještě tento rok. Sdílení nové funkce Live Photos bylo doposud omezeno jen pro iMessage, Air Drop a iCloud Photo Sharing, takže podpora od aplikací jako je například Tumblr je velice vítanou zprávou.

Zdroj: 9to5mac

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *