Co v sobě skrývá nový kryt pro iPhone s baterií?

Apple tento týden vydal oficiální kryt pro iPhone s přídavnou baterií. Společnosti iFixit nelenila a jako vždy nový produkt od Applu rozebrala a zjistila, co se uvnitř něj skrývá. Líbí se vám tanto nový kryt od Applu?

Tento nový kryt s přídavnou baterií se ihned stal předmětem kritiky. V reakci na to ho Tim Cook, výkonný ředitel Applu, označil spíše jako cestovní kryt než kryt pro každodenní používání. Oproti konkurenci má baterie uvnitř krytu poměrně nízkou kapacitu, na druhou stranu jeho cena je s konkurencí srovnatelná – 2 990 Kč.

krytbaterie

Kryt je podle očekávání nemožné rozebrat bez jeho poškození. Společnost iFixit musela nejdřív zahřát vrchní vrstvu, sloupat jí, odstranit tři chráněné šrouby, jimi přišroubovaný kovovou ochrannou vrstvu a až poté se dostali k vlastní baterii. Zjistili, že ta má kapacitu 1877 mAh a kromě ní se v těle krytu nacházejí ještě dva v čipy, určené pro ovládání nabíjení.

ifixit-smart-battery-case

Kromě zmíněné kovové ochranné vrstvy je celý kryt vyroben z tvrdého plastu pokrytého silikonem. iFixit udělila krytu skóre opravitelnosti 2 z 10.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *