iOS 9.2 je konečně tady!

Apple konečně vydal novou verzi svého operačního systému pro iPhony, iPady a iPody touch – iOS 9.2 Jaké novinky tato aktualizace přináší?

Tato poměrně velká aktualizace se zaměřuje hlavně na vylepšení hudební služby Apple Music, funkci Mail Drop a opravu různých chyb.

V Apple Music je mimo jiné nyní možné ukládat hudbu v offline režimu, procházet vážnou hudbu a je vylepšené vytváření playlistů. Další velkou novinkou je služba Mail Drop v aplikaci Mail, která vám umožní odesílat i velké přílohy.

Vylepšením prošla i aplikace News, kde přibyl oddíl Top články. Nicméně tato aplikace zatím není v ČR ani SR dostupná, získat ji lze pomocí jailbreak tweaku či změnou domovského regionu. Vylepšena byla i aplikace iBooks, která nyní podporuje 3D Touch gesta – to se tká majitelů nového iPhonu 6s a 6s Plus.

Samozřejmě byla jako pokaždé opravena spousta chyb, které se týkaly oficiálních aplikací od Applu i samotného systému. Některým aplikacím byla také vylepšena celková stabilita – konkrétně Safari a Podcasty.

Konečně také přibyla podpora arabštiny pro Siri. O tom, že podpora přibude pátého nejrozšířenějšího jazyka jsme vás informovali již dříve, při vydání jedné z beta verzí iOS 9.2.

This article has 2 comments

  1. anonym Reply

    Docela velka aktualizace – přes 250 MB….

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *