O iPhone 6c má zájem 20 % zákazníků

Podle nového průzkumu je o potenciální 4palcový iPhone zájem. Ten by měl být nástupcem rozporuplně přijatého iPhonu 5c a podle některých zpráv už je dokonce ve vývoji. Koupili byste si takový iPhone?

Průzkum byl proveden společností Piper Jaffray mezi 1 077 respondenty z USA. Podle jeho výsledků by o 4palcový iPhone mělo zájem celých 20 % respondentů, což je pozitivní zpráva pro uživatele očekávající tento „iPhone 6c“ – s takovýmto zájmem Apple jeho výroby minimálně zváží.

Nicméně více populární jsou stále iPhony s většími displeji – 31 % dotázaných vyhovuje 4,7palcový displej iPhonu 6/6s, 27 % zákazníků preferuje větší, 5,5palcový displej iPhonu 6/6s Plus. Zbývající respondenti by uvítali nějakou jinou velikost displeje.

Podle důvěryhodného analytika Ming-Chi Kua ze společnosti KGI bude 4palcový iPhone s pravděpodobným označením 6c příští rok opravdu do prodeje uveden. Má se jednat o levnější verzi iPhonu a podle očekávání Kua v něm bude použit stejný procesor A9 jako u iPhonu 6s, jeho tělo bude na rozdíl od předchozího modelu 5c kovové a kvalita kamery má být na úrovni iPhonu 5s. 3D Touch v něm pravděpodobně podporován nebude.

Zdroj: appleworld.today

This article has 1 comments

  1. Stanislav Reply

    Podle mě by Apple vstupem do nižších cenových kategorií hodně vydělal.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *